Jaunumi

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or ...
Kategorija: Jaunumi, pievienota 2024. gada 22. marts 10:00

Pavāru leksika

Ragū

- sautējums, ļoti sens ēdiens, gatavots no kubiņos sagrieztas sautētas gaļas, zivs vai dārzeņiem, ar mērci un garšvielām. ...

Rosti

 - klasisks zviedru ēdiens no rīvētiem kartupeļiem, sīpoliem vai citām garšsaknēm, kuru masu formē nelielās pankūciņās, un cep u...

Bernēzes mērce

(sauce Béarnaise - franču) - galvenās sastāvdaļas: sviests vai margarīns, vīna etiķis, ūdens, olu dzeltenumi, sīpoli, baltie pipari, ...

Pasaulē

Agrās sēnes – gailenes

Latvijā konstatētas vairāk nekā 4000 sēņu sugu! Tiesa, ar neapbruņotu aci viegli saskatāmu sugu ir v...

Pavāri dalās ar dīvainiem ēdienu pasūtījumiem un sūdzībām.

Portāls finedininglovers.com ir apkopojis dīvainākos un muļķīgākos ēdienu pasūtījumus, ar ko &scaron...

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā! Foto

Seko mums

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 18. aprīlis 03:16
Vārda dienas svin Laura, Jadviga

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb