Der zinātPartneri piedāvāApģērbs profesionāļiem un kulinārijas entuziastiem

Apģērbs profesionāļiem un kulinārijas entuziastiem
Ambiciozais un inovatīvais “Allumette” restorāna šefpavārs – Reinis Čerņajevs – nupat nācis klajā ar vēl Latvijā neredzētu pavāru un vienkārši kulinārijas entuziastu apģērbu līnijas kolekciju "Chef’s Line". Šī apģērbu līnija domāta un pieejama jebkuram ēdienu kulta estētam, jo kā pats Reinis saka: “Tu esi tas, ko tu ēd," tātad -  “Tu esi tas, ko tu nēsā.”

 "Chef’s Line" moto:
Vai Tu lepojies ar to, ko dari? Vai nevēlies būt ikdienišķs? Izvēlies "Chef`s Line" apģērbu līniju un izcelies!

Are you proud of what you do? Don`t want to be casual? Choose "Chef`s Line" clothing line and stand out!

Pati ideja šefpavāram radās nesen, pirms jaunā gada, kad mīļotā sieviete uzdāvinājusi personalizētu cepuri ar izšuvumu Head Chef,  jo zinājusi, cik ļoti Reinim nepatīk nēsāt virtuvē profesionālās pavāru cepures - pēc  viņa domām, tās izskatās smieklīgi un vecmodīgi, bet, tā kā pavāra profesija ir augsti godājama un radoša, Reinis vienmēr centies izskatīties labi. Kāpēc gan vadītājs, banķieris vai kādas citas profesijas pārstāvis var izskatīties mūsdienīgi un var atļauties sekot līdzi modei, bet pavārs ne? Tādēļ Reinis palūdzis, lai viņam uzdāvina Snapback cepuri ar uzrakstu, kuru viņš varētu lietot profesionālajā virtuvē un justies labi.

Pirmajā dienā kad šefpavārs ieradies darbā, visi bija sajūsmā par funkciju pildošo, ērto un stilīgo cepuri, tāpēc jautājuši, kur tādu iespējams iegādāties. Tajā brīdī, kā pats Reinis saka, notika eksplozija smadzenēs un iemirdzējās lampiņa virs galvas. Tā radās pats pirmsākums Chef’s Line apģērbu kolekcijas līnijai.

Reinis saprot, ka jebkurš pavārs mīl savu profesiju un ļoti lepojas ar to, tādēļ neaprobežojas tikai ar stilīgu Snapback cepuru dizainēšanu, bet piedāvā arī ar modernu t-kreklu izstrādi. Visi ir redzējuši elegantās pavāru formas, ar dažādām pogām, sākot no baltām un beidzot ar dažādu augļu un dārzeņu apdrukām. Te nu arī radās doma izveidot kreklus, ko varētu nēsāt pavāri un pavārmākslas baudītāji ikdienā, lai visi saprastu to, ka pretī viņam nāk pavārs, kurš lepojas ar to, kas viņš ir.
 


 Šefpavārs Reinis stāsta: "Visu kolekciju vēlējos paveikt jau pirms Ziemassvētkiem, jo uzskatīju, ka tā ir ideāla un orģināla dāvana, bet, kā jau pavāriem tas pienākas, decembra mēnesis ir kā mazā sezona, kurā visu brīvo laiku aizņēma restorāns “Allumette” un dāvanu organizēšana tuvajiem cilvēkiem. Tomēr tagad darbs ir paveikts – tieši pirms īstās vasaras sezonas, kad visi priecājas par siltajām vasaras dienām un iespēju uzvilkt stilīgos, modernos t-kreklus no  Chef’s Line".

Noteikti vajadzētu pieminēt to, ka viss neapstāsies tikai ar krekliem un cepurēm – vēl ir ļoti daudz interesantu ideju, ko Reinis vēlas pilnveidot, lai visu Chef’s Line apģērbu līniju padarītu sezonālu un daudzveidīgu, lai ikviens spētu atrast sev tuvāko sirdij un savai gaumei. Nākamais un pavisam drīz patērētāju auditorijai pieejamais t-krekls būs veltīts veģetāriešiem un konditoriem, jo arī Reinim šīs divas tēmas ir ļoti aktuālas un tuvas sirdij.
Prieks radīt apģērbu jauniem, aizrautīgiem cilvēkiem, kas ar degsmi, atdevi un mīlestību ir lepni par savu darbu!
 
 
 

 

Kalendārs

Ir 2017. gada 22. novembrī 21:58
Vārda dienas svin Aldis, Alfons, Aldris

Partneri

Atrodi mūs Facebook