JaunumiTrīs produkti, kurus mizojam pilnīgi neprareizi
Viena no lielākajām "cīņām" gatavojot ir dažu produktu nomizošana. Tik daudz vērtīgu minūšu ir aizlaistas vējā, mizojot ķiploku. Par laimi, ir daži triki, kā šos procesus padarīt vieglākus, vismaz interesantākus jau nu noteikti!
Mizo banānu no apakšas, nevis no augšas
Cilvēki, iespējams, uz tevi skatīsies dīvaini, ja sāksi mizot banānu šādi, tomēr, mizojot banānu tieši no apakšpuses, šā augļa baudīšana ir izteikti savādāka un vieglāka. Izmēģini, varbūt iepatiksies. Šo tehniku izmanto arī mūsu brāļi no mērkaķu dzimtas. Daba taču ir ļoti attapīga!
Ķiploku mizo, to sasitot un tad pakratot
Tas ir ļoti vienkārši! Sākumā stipri saspied ķiploku ar plaukstu, lai tas sadalītos mazākās sastāvdaļās, un tad liec tos mazā katliņā ar vāku un spēcīgi krati. Pēc šīs procedūras ķiplokiem vajadzētu būt nu dikti attīrītiem no saviem "mētelīšiem".
Cieti vārītu olu tīri, kratot to aukstā ūdenī
Vairs nekādas olu kasīšanas un tīrīšanas ar nagiem! Ja mājās ir kokteiļu šeikeris, tad tagad tam var atrast arī citu pielietojumu. Cieti vārīto olu ievieto šeikerī (der arī kāds cits līdzīgas formas trauks), pielej to ar aukstu ūdeni, aizver ciet trauka virspusi un krati, krati, krati! Pēc šādas kratīšanas olai vajadzētu būt tīrai un nomizotai.
Spied ŠEIT, lai apskatītu video pamācību.
Pēc "www.self.com" materiāliem