FotoPavārzeļļu konkursā gatavotie ēdieni

pavarzellu konkursa gatavotie edieni (3).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (4).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (9).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (11).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (13).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (20).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (21).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (23).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (27).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (30).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (31).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (32).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (33).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (34).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (35).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (37).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (38).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (39).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (40).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (41).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (42).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (44).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (45).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (46).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (48).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (49).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (50).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (52).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (53).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (54).jpg
pavarzellu konkursa gatavotie edieni (56).jpg

Pārtikas izstādes “Riga Food 2013” ietvaros 5. septembrī starptautiskajā izstāžu hallē “Ķīpsala” norisinājās konkurss “Latvijas 2013.gada pavārzellis”. Šis “Pavāru kluba” un ģenerālsponsora “Reaton” kopīgi rīkotais konkurss šogad notika trešo reizi un lieliski pierādīja, ka Latvijā attīstās spēcīga un pārliecinoša jauno pavāru paaudze.
Ar kopumā iegūtiem 484 punktiem pirmo vietu, zelta medaļu ar sertifikātu un naudas balvu 200 latu apmērā ieguva Haralds Saušs (attēlā pa vidu) no restorāna “Kaļķu vārti”. Atpaliekot par 58 punktiem, otro vietu un sudraba medaļu ar sertifikātu izcīnīja Arturs Linkevičs (restorāns “Vincents”, attēlā pa labi), savukārt trešajā vietā palika uzņēmuma SIA “TLG Hotel Latvija” pārstāvis Aleksejs Šutko .

Jaunākās galerijas

6. 06 2019. Igaunijas Bocuse d’Or
6. 06 2019. Igaunijas Bocuse d’Or
2019. gada 16. jūnijs 22:52
Latvijas 30 labāko restorānu apbalvošana
Latvijas 30 labāko restorānu apbalvošana
2019. gada 3. jūnijs 15:42
Konkursa SkillsLatvia 2019 pusfināls
Konkursa SkillsLatvia 2019 pusfināls
2019. gada 21. janvāris 22:35
Visdārgākā pārtika pasaulē
Visdārgākā pārtika pasaulē
2018. gada 23. oktobris 20:05
Kobe beef
Kobe beef
2018. gada 15. oktobris 08:52
KONKURSS “LATVIJAS 2017.GADA PAVĀRS” (08.09.17.)
KONKURSS “LATVIJAS 2017.GADA PAVĀRS” (08.09
2017. gada 15. septembris 13:35

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2019. gada 27. jūnijs 07:16
Vārda dienas svin Malvīne, Malvis

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb