Jaunumi

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or ...
Kategorija: Jaunumi, pievienota 2024. gada 22. marts 10:00

Pavāru leksika

Tarte Tatin

(franču) - ļoti plāna franču ābolkūka ar kausētu cukuru...

Frikasē

(franču) - smalki sagriezta sautēta vai cepta gaļa, to pasniedz ar biezu mērci...

Trifele

 - vērtīgas sugas sēne, sēņu valstības aristokrāts, tā ir dārga delikatese. Pasaulē trifeles iegādājas augstākās klases restorāni....

Pasaulē

Agrās sēnes – gailenes

Latvijā konstatētas vairāk nekā 4000 sēņu sugu! Tiesa, ar neapbruņotu aci viegli saskatāmu sugu ir v...

Pavāri dalās ar dīvainiem ēdienu pasūtījumiem un sūdzībām.

Portāls finedininglovers.com ir apkopojis dīvainākos un muļķīgākos ēdienu pasūtījumus, ar ko &scaron...

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā! Foto

Seko mums

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 19. aprīlis 12:58
Vārda dienas svin Vēsma, Fanija

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb