JaunumiRudens Rīgas restorānu nedēļā no 8.-14. oktobrim

Rudens Rīgas restorānu nedēļā no 8.-14. oktobrim
Rudens Rīgas restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni aicina viesus uz garšas piedzīvojumiem par īpaši pievilcīgām cenām – 15 vai 20 eiro par trīs ēdienu maltīti. 

RESTORĀNA BIBLIOTĒKA NO1 PIEDĀVĀJUMS
Cena: 20 EUR

Uzkoda


Meža sēņu buljons

Marinētas šitaki sēnes z/s “Trubenieki”, paipalu ola, Tommes siers “Soira”, svaigi skūtas baltās sēnes, kartupeļu klimpas, lazdu rieksti, skuju eļļa

Pamatēdiens

Glazēti liellopa vaigi

Selerijas saknes biezenis, selerijas sakne, redīsi, rudens āboli, biešu gēls, sarkanvína un ķiršu mērce

Deserts

Rudens aveņu un biešu braunijs

Biezpiena saldējums, lēni kaltēts jogurta bezē, aroniju gēls

Vairāk šeit
 
.......................................................
 
 
 
RESTORĀNA HERCOGS ĶĪPSALA PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR

Uzkoda

Kūpināta store ("Braslas zivju audzētava") ar marinētiem gurķiem, karamelizētiem un svilinātiem šalotes sīpoliem, sinepju sēklām, krekeriem un mārrutku mērci 

Pamatēdiens

Lazanja ar aļņa gaļas ragū (no Gaujas reģiona - "Savvaļas medījumi") ar marinētām celmenēm un kūpinātā siera mērci

Deserts

Burkānu - pekanriekstu kūka ar jāņogu želeju un baltās šokolādes mērci
 
Vairāk šeit
 ................................................
 
   
RESTORĀNA ELEMENTS PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR

Uzkoda

Ķirbju un antonovkas ābolu krēmzupa ar rudens veltēm un kūpināta lauku speķa musu

Pamatēdiens
Sviestā cepta Baltijas vēdzeles fileja, pasniegta ar siltiem kartupeļu-kaperu salātiem un seleriju-baltvīna mērci

vai

Pīles fileja, pasniegta ar ''Abavas'' sidrā gatavotiem āboliem, rudens sēņu gruboto un dzērveņu putām

Deserts

Latvijas rupjmaizes kārtojums ar ābolu-dzērveņu uzputeni
 
Vairāk šeit
 
...............................................................
 
RESTORĀNA ENTRESOL PIEDĀVĀJUMS
Cena: 20 EUR

Uzkoda

Knapas

Briežgaļas terīne ar āboliem un dārzeņu ievārījumu

Vēdzeles balotīne ar tomātu virumu un kārveli

Griķu miltu mafins ar garšaugu putām un sakņājiem

Pamatēdiens

Glazēts liellopa ribu konfits ar āboliem, sinepēm, saldo kartupeli un stobrkaula smadzeņu mērci

vai

Latvijas kvinoja ar pupiņām, kumelīšu čipsiem un sakņāju novārījuma mērci (VEG)

Deserts

Latvijas simtgades deserts ar novēlējumu
 
Vairāk šeit
 
.............................................................
 
RESTORĀNA HERCOGS MEŽAPARKS PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR

Uzkoda

Meža sēņu kapučīno - krēmzupa ar drupinātiem lazdu riekstiem un siera standziņu

Pamatēdiens

Krāsnī cepta forele ("Braslas zivju audzētava") ar ceptām gailenēm, kartupeļu klimpām un kukurūzas biezeni

Deserts

Upeņu krēms baltās šokolādes glazūrā ar jāņogu želeju un baltās šokolādes mērci

Vairāk šeit
 
 
 
Skatīt citus piedāvājumus šeit

Kalendārs

Ir 2018. gada 22. oktobrī 12:29
Vārda dienas svin Irīda, Īrisa

Partneri

Atrodi mūs Facebook