JaunumiSeminārs ”Venēcijas kulinārija”
KAD: 7. oktobrī no plkst.11:00 līdz 16:00
KUR: DEMO virtuve, Ulmaņa gatve 140, 3.st
Programmā: 5 ēdienu maltīte ar pieskaņotiem itāļu vīniem
Cena: 2 personām (pavāram + viesmīlim/ vīnzinim): 50.00€ "Pavāru kluba" biedriem: 40.00€
Pieteikšanās līdz 5.oktobrim!
Zvanot pa tālr.: +371 26429989 vai rakstot e-pastu: lv@chef.lv
Sīkāka informācija: +371 26134333; lv@chef.lv
Par šepavāru
Matejs Kantoneti ir jauns un talantīgs šefpavārs, kura saknes meklējamas Padujā. Dzimis 1987.gadā, Matejs ir iekarojis savu atpazīstamību un viņu atzinīgi ir novērtējuši pat visprasīgākie un izsmalcinātāie ēdienu baudītāji kā Itālijā, tā citās valstīs. Matejs savu pieredzi ir uzkrājis gan strādājot prestižās Londonas ēdamzālēs, gan Michelin zvaigžņu restorānos (piemēram, Dolada at Pieve d’Alpago), un šobrīd savu meistarība ikdienas darbā Katoneti rāda pašā Venēcijas sirdī – pasakainajā Venisā, kas apvieno vīnadārzus, Michelin zvaigznes restorānu un viesnīcu.
Matejs ir jauna zvaigzne pie internacionālās kulinārijas debesīm, kas vienmēr iepriecina un aizrauj ar sava gatavotā ēdiena unikalitāti un garšu.