Izcilie sava aroda meistari, šefpavāri Denis Ivankovs, Andris Rūmītis, Nauris Nummurs un Ainārs Volodka gatavoja trīs kārtas izmantojot PolyScience inovatīvās tehnoloģijas.
Profesionāļu pieredzes programmas pusdienas apmeklēja pavāri, šefpavāri un HoReCa nozares profesionāļi. Patīkamā gaisotnē klātesošie varēja baudīt trīs kārtu maltīti, kas tika gatavotota izmantojot PolyScience inovatīvās tehnoloģijas.Šefpavāri atzinīgi novērtēja iespējas ko dod šīs iekārtas.
Pasākums guva lielu atsaucību, tādēļ organizatori plāno apmācību programmu turpināt.
Uzņēmums Gemoss ir oficiālais PolyScience izplatītājs Latvijā. Projekta Lend to Learn profesonāļiem ir iespēja novērtēt PolyScience inovatīvās tehnoloģijas.
Lai iegādātos kādu no PolyScience tehnikām (dūmotāju Smoking Gun Pro, indukcijas plīti TheControlFreak vai cirkulatoru Sous Vide “Pro Chef”) lūdzam sazinieties ar savu Gemoss tirdzniecības pārstāvi vai