Jau 11. reizi Ķīpsalas izstāžu hallē, starptautiskās pārtikas izstādes “Riga Food 2017” ietvaros septembra sākumā tika noskaidroti labākie jaunie pavāri – pavārzeļļi, kuru vecums nepārsniedz 23 gadu slieksni. Šoreiz par goda tituliem cīnījās 5 dalībnieki, no kuriem trīs pārstāvēja Valsts SIA “Rīgas tūrisma un radošās industrijas tehnikumu”, bet divi savas darbavietas – restorānus “Kaļķu vārti” un “Entresol”.
Konkursa rezultāti apstiprina žūrijas pārstāvja Koita Ūtsalu teikto, jo pirmo divu vietu ieguvēji ir tie, kuriem ir jau pieredze labi novērtētos restorānos. Par “Latvijas 2017. gada pavārzelli” ar 511 punktiem tika atzīts Artūrs Bilzens (restorāns “Kaļķu vārti”), bet otrajā vietā ar 504 punktiem ierindojās Konstantīns Mihejevs (restorāns “Entresol”), par veseliem 85 punktiem apsteidzot 3. vietas ieguvēju Normundu Silkalnu (Valsts SIA “Rīgas tūrisma un radošās industrijas tehnikums”). Ceturtajā un piektajā vietā attie