JaunumiFRANCIJAS IESPAIDI- meistarklase un kopā gatavošana
Pavāru klubs, sadarbībā ar partneriem uzsāk semināru sēriju, kur uzmanības centrā būs pavāru stāsti par unikālo pieredzi, ar kuru jādalās praktiski un kuru nav iespējams atrast internetā.
Katru reizi pie mums viesosies kāds no pavāriem, kurš dalīsies savā pieredzē gatavošanas procesā, stāstīs un rādīs foto un video materiālus par redzēto, kā arī servēs vakariņas ar atbilstošiem vīniem.
Pavāri un viesi tiks uzņemti PROMO Chash&Carry Gastro Studijas viesmīlīgajās telpās.
Ēdienu gatavošanā tiks izmantoti PROMO Cash&Carry, sortimentā esošie pārtikas produkti un dzērieni. Svarīga vakara sastāvdaļa ir profesionālā un modernā Electrolux virtuves tehnika, kura tiks izmantota ēdienu gatavošanas procesā. Kā arī, Jums būs iespēja uzzināt interesantus faktus par jaunumiem tehnikas pasaulē un iegūt Svetlanas Riškovas profesionālos padomus par tehnikas izmantošanu, kuri palīdzēs efektīvāk un ekonomiskāk organizēt pārtikas uzņēmumu ikdienas darbu.
un šefpavārs
Deniss Ivaņkovs
ar stāstu par Francijas
Saint-Tropez 3 Michelin zvaigžņu restorāna LaVagued’Or mēneša garo praksi.
4.12.18 plkst.16.00-21.00.
• Meistarklase ar kopā gatavošanu.
• Electrolux profesionālie padomi par jaunāko gatavošanas tehniku, energoefektivitāti, laika ekonomiju un darba organizāciju.
• 4 kārtu vakariņas un gardas uzkodas starp kārtām.
• Pieskaņoti franču vīni no Promo Cash&Carry sortimenta.
• Profesionāļu un draugu tikšanās, pieredzes apmaiņa.
Pieteikšanās līdz 1.12.18., azvirgzdina@gmail.com, mob. 26200015.
Jautājumi par semināra saturu un organizāciju sr@prolux.lv, mob. 29238453