JaunumiIepazīsti Islandes garšas!
Meistarklase: šefpavāri Māris un Kaspars Jansoni gatavos ēdienu no Islandes jērgaļas un dažādām Islandes zivīm.
Seminārs: naturopāte Ance Šternberga stāstīs par produktu kvalitātes nozīmi un tās ietekmi uz veselību – kā padarīt ēdienu ne vien par mākslas darbu, bet arī par veselības aptieciņu.
KAD: 20.oktobrī plkst.12:00
KUR: "Gemoss" semināru zālē,Mūksalas ielā 73, Rīgā.
CENA: 20.00€. "Pavāru kluba" biedriem: 15.00€
Pieteikšanās līdz 18.oktobrim, zvanot pa tālr. 26429989 vai rakstot e-pastu: lv@chef.lv
Ance Šternberga par naturopātiju: Esmu naturopāts pēc specialitātes, būtības un pārliecības. Jau pašā vārdā "naturopātija" iekļauts atslēgas vārds "daba". Daba, dabīgs, veselīgs, veselību veicinošs – šie visi ir naturopātijā izmantoti vārdi, kurus var veiksmīgi attiecināt ne tikai uz veselīgu uzturu, bet arī uz veselīgu kulināriju un pavārmākslu. Jo dabīgāks produkts, jo tam piemīt izteiktāka garša, smarža un visas veselību veicinošās vielas. Kvalitatīvs produkts vienmēr būs dabīgs un tīrs produkts, un tas nozīmē, ka kvalitatīvs ēdiens vienmēr būs veselību veicinošs!
Piesakies!