Jaunumi”Riman” semināri pavāriem

”Riman” semināri pavāriem

Jaunums!  Profesionālā vidusskola " Riman"  piedāvā profesionālās pilnveides semināru kursu.
Pēc kursa beigšanas tiek izsniegts valsts atzīts dokuments: Apliecība par profesionālās pilnveides izglītību.

Kursa saturs:

1. Savvaļas zivis, jūras veltes, ēdamie gliemeži.
Semināra vadītājs: Jevgenijs Ponomarjovs – restorāna „Gastronome”, šefpavārs, kulinārijas meistarklašu „Food anatomy” vadītājs, „Pavāru kluba” valdes loceklis.

2. Medījumi.
Semināra vadītājs: Artūrs Freibergs – bāra /restorāna "YOLO" šefpavārs, „Pavāru kluba” valdes loceklis.

3. Pasaules klasiskie deserti.
Semināra vadītājs: Artūrs Freibergs – bāra /restorāna "YOLO" šefpavārs, „Pavāru kluba” valdes loceklis.

4. Molekulārā virtuve.
Semināra vadītājs: Raimonds Zommers – restorāna „ Kaļķu vārti” šefpavārs, „Pavāru kluba” valdes loceklis.

5. Subprodukti.
Semināra vadītājs: Raimonds Zommers – restorāna „ Kaļķu vārti” šefpavārs, „ Pavāru kluba” valdes loceklis.

6. Saldie ēdieni. Restorāna deserti.
Semināra vadītājs: Jānis Večens – Mc2 šefkonditors.

7. „Food design”- ēdienu noformēšana, dekorēšanas veidi, pasniegšana
Semināra vadītājs: Jevgenijs Ponomarjovs – restorāna „Gastronome”, šefpavārs, kulinārijas meistarklašu „Food anatomy” vadītājs, „Pavāru kluba” valdes loceklis.

8. Higiēnas un sanitārijas aktualitātes pavāru darbā.
Semināra vadītājs: Veselības inspekcijas pārstāvis.

Plānotais laiks: pēc vienošanās ar kursantiem un semināra vadītāju.

Dalības maksa:
no 30.00 līdz 50.00 eiro
(cena atkarīga no dalībnieku skaita un semināra tēmas).

Reģistrācija uz semināriem zvanot –  67391447, 26132995

vai rakstot pa e-pastu: riman@inbox.lv

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 3. novembris 20:29
Vārda dienas svin Ērika, Dagnija

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb