JaunumiStarptautiskajā pavāru konkursā uzvar dalībniece no Latvijas

Starptautiskajā pavāru konkursā uzvar dalībniece no Latvijas

Trešais Rīgas atklātais kulinārijas čempionāts
Riga Open Culinary Cup 2010

Pavāru kluba rīkotajā starptautiskajā pavāru konkursā Riga Open Culinary Cup 2010 galvenās balvas izcīņa noritēja 9. septembrī izstādes Riga Food 2010 laikā. Čempionātā piedalījās pavāri no piecām valstīm — Igaunijas, Latvijas, Krievijas, Zviedrijas un ASV. Starptautiska žūrija, izvērtējot konkursantu darbus pēc trim kritērijiem (ēdiena noformējums, garša un produktu saderība, kā arī tehniskā meistarība un darba organizācija), par uzvarētāju atzina mūsu valsts pārstāves Terēzes Kondrates (attēlā) sniegumu. Tādējādi konkursa galvenā balva — Pavāru kluba sarūpētais čeks par 1000 eiro šogad paliek Latvijā. Konkursa ģenerālsponsors kompānija Reaton Ltd. uzvarētājai pasniedza arī speciālbalvu — īpaši šim konkursam gatavotu «Zelta pavārnīcu».

Par konkursa Riga Open Culinary Cup 2010 veiksmīgu norisi rūpējās Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1, kompānijas SIA Electrolux Latvia Ltd, Reaton Ltd, SIA Gemoss, Rīgas Tūrisma attīstības birojs Live Riga, viesnīca Tallink Hotel Riga un citi sponsori un atbalstītāji.


KONKURSANTU GATAVOTIE ĒDIENI

Stepans Jartss (Stepan Jarts, Igaunija)


Aleksandrs Tižņenko (Александр Тыжненко, Krievija)


Kārlis Roberts Celms (Karlis Robert Celms, ASV)


Terēze Kondrate (Latvija)


Jari Kārlsons (Jari Karlsson, Zviedrija)



ŽŪRIJA


(no kreisās puses) Filipo Fančelli (Filippo Fancelli, Itālija), Tjerī Vesjē (Thierry Vaissière, Francija), Kenets Freizers (Kenneth Fraser, Anglija), Inga Paenurma (Inga Paenurm, Igaunija), Jeļena Ščerbakova (Елена Щербакова, Krievija).

Žūrijas darbā iesaistījās arī tehniskais tiesnesis Havjers Garsija (Javier Garcia) no Latvijas.
• • •


Pavāru kluba prezidents Jānis Šiliniks ar konkursa laureāti Terēzi Kondrati.

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 29. marts 00:13
Vārda dienas svin Aldonis, Agija

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb