JaunumiKonkursu atlases rezultāti

Konkursu atlases rezultāti

Līdz 1. augustam visiem, kuri septembrī vēlas startēt konkursā "Latvijas 2015.gada pavārs" vai "Latvijas 2015.gada pavārzellis" bija jāiesūta pieteikuma anketa un izpildītais mājas uzdevums. Nav īsti skaidrs, kas katru gadu nosaka gastranomijas censoņu aktivitāti, bet šogad, šķiet, zvaigznes nav bijušas vēlīgas pavārzeļļiem – saņemti vien pieci pieteikumi! Ja nu zvaigznes nepalīdz, tad talkā nāk pats "Pavāru klubs" un, pēc biedrības valdes priekšsēdētājas Svetlanas Riškovas iniciatīvas, tiek pagarināts pieteikšanās laiks un pasniegta īpaša motivācijas dāvana – PIETEIKŠANĀS PAVĀRZEĻĻU KONKURSAM PAGARINĀTA LĪDZ 17.AUGUSTAM. ASTOŅI KONKURSA FINĀLISTI DĀVANĀ SAŅEMS PROFESIONĀLO ŠEFPAVĀRA NAZI!
Ar nolikumu un pieteikuma anketu iepazīsties šeit.

Pavāru konkursā gan ar zvaigznēm un aktivitāti viss kārtībā – konkursam bija pieteikušies 14 dalībnieki, kurus rūpīgi izvērtēja "Pavāru kluba" žūrija, pieškirot tiem punktus pēc vairākiem kritērijiem (vizuālais noformējums, kas redzams fotogrāfijā, receptes atbilstība nolikumam u.tml.). Kopējais kandidātu līmenis ir vērtējams kā ļoti pieklājīgs, jo pirmo vietu no četrpadsmitās šķir vien 27 punkti. Lūk, atlasi izturējušie pavāri, kuri turpinās cīņu par Reaton Zelta pavārnīcu un titulu "Latvijas gada pavārs":

1. Dinārs Zvidriņš /81 p./ restorāns "Kaļķu vārti"

2. Nauris Jakuško /75 p./ SIA "Hotel Bergs"

3. Ina Poliščenko /71 p./ restorāns "3 Prir"

4. Anita Ramata /69.5 p./ SIA "Tērbatas steiki" retsorāns "Kid"

 
5. Edgars Jaunzems /69 p./  SIA "Tērbatas steiki" retsorāns "Kid"

6. Sandris Frīdvalds /68.5 p./ "Tērbatas steiki" retsorāns "Kid"

7. Juris Latišenoks /68 p./ restorāns "Muusu"

8. Elvis Maštalīrs /65 p./ restorāns "Elements"

Apsveicam visus konkursantus, bet tiem, kuri šoreiz atlasi neizturēja novēlam nepadoties un jau laicīgi sākt gatavoties nākamā gada konkursam!

Atgādinām, ka konkursi norisinās izstādes "Riga Food 2015" ietvaros izstāžu zālē "Ķīpsala": 3.septembrī konkurss "Latvijas gada pavārzellis"; 4.septembrī konkurss "Latvijas gada pavārs". Vairāk informācijas par izstādi meklē bt1.lv mājaslapā!

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 30. aprīlis 13:39
Vārda dienas svin Lilija, Liāna

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb