BiedrsHeinrihs Erhards

Heinrihs Erhards

„Mērķis ir kļūt par vienu no vislabākajiem šefpavāriem”

Amats:  šefpavārs

Pašreizējā darba vieta: Grand Hotel Kempinski Riga, Executive sous Chef.      

Uzņēmuma HE’s Group dibinātājs, īpašnieks un šefpavārs restorānos Botanic CafeHE’s, Bistro Priedaine, Cotton, Riga, Latvia

Dzimšanas diena: 10. aprīlis

Par sevi un savu profesiju:  Esmu studējis Latvijā, stažējies un guvis pieredzi strādājot ASV, Francijā, Vācijā, Baltkrievijā un Latvijā.

Integrējot teorētiskās un praktiskās zināšanas darbībā, kā arī attīstot intuīciju, es ceru kļūt par piemēru modernās ēdienu gatavošanas evolūcijā.

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 26. aprīlis 03:02
Vārda dienas svin Alīna, Sandris, Rūsiņš

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb