Pārtikas izstādes “Riga Food 2013” ietvaros 5. septembrī starptautiskajā izstāžu hallē “Ķīpsala” norisinājās konkurss “Latvijas 2013.gada pavārzellis”. Šis “Pavāru kluba” un ģenerālsponsora “Reaton” kopīgi rīkotais konkurss šogad notika trešo reizi un lieliski pierādīja, ka Latvijā attīstās spēcīga un pārliecinoša jauno pavāru paaudze.
Ar kopumā iegūtiem 484 punktiem pirmo vietu, zelta medaļu ar sertifikātu un naudas balvu 200 latu apmērā ieguva Haralds Saušs (attēlā pa vidu) no restorāna “Kaļķu vārti”. Atpaliekot par 58 punktiem, otro vietu un sudraba medaļu ar sertifikātu izcīnīja Arturs Linkevičs (restorāns “Vincents”, attēlā pa labi), savukārt trešajā vietā palika uzņēmuma SIA “TLG Hotel Latvija” pārstāvis Aleksejs Šutko .