JaunumiSeminārs ”Francijas Garšas”
Seminārs ”Francijas Garšas”
Ik gadu tūkstošiem šefpavāru 5 kontinentos apvienos savus spēkus, lai pavasarim sākoties piedāvātu maltīti à la française, atzīmējot UNESCO nemateriālā mantojuma sarakstā iekļautā Francijas kulinārā mantojuma izcilību, dažādību un mūsdienīgumu.
Arī “Pavāru klubs” sadarbībā ar Francijas institūtu Latvijā un restorānu “Elements” šogad ielūdz pavārus, gardēžus, žurnālistus, kulinārijas blogu autorus, kā arī vienkārši Francijas garšu cienītājus uz semināru 22.martā šefpavāra Serža Ferija (Serge Fery) vadībā.
KAD: 22.martā plkst.15:00
KUR: restorānā “Elements” (viesnīcā “Tallink Hotel Rīga”, Elizabetes ielā 24)
KAS: seminārs šefpavāra Serža Ferija vadībā (Francija)
Semināra programmā:
– trīs ēdienu maltītes gatavošana,
– interaktīva komunikācija ar šefpavāru,
– vakariņas un glāze vīna
Semināra cena: € 30.00;
“Pa