FotoSeminārs ”Francijas Garšas” Serža Ferija vadībā

seminars francijas garsas serza ferija vadiba.jpg
seminars francijas garsas serza ferija vadiba (1).jpg
seminars francijas garsas serza ferija vadiba (2).jpg
seminars francijas garsas serza ferija vadiba (3).jpg
seminars francijas garsas serza ferija vadiba (4).jpg
seminars francijas garsas serza ferija vadiba (6).jpg
seminars francijas garsas serza ferija vadiba (7).jpg
seminars francijas garsas serza ferija vadiba (8).jpg
seminars francijas garsas serza ferija vadiba (10).jpg
seminars francijas garsas serza ferija vadiba (11).jpg
seminars francijas garsas serza ferija vadiba (12).jpg
seminars francijas garsas serza ferija vadiba (13).jpg

JaunumiSeminārs ”Francijas Garšas”
Seminārs ”Francijas Garšas”
Ik gadu tūkstošiem šefpavāru 5 kontinentos apvienos savus spēkus, lai pavasarim sākoties piedāvātu maltīti à la française, atzīmējot UNESCO nemateriālā mantojuma sarakstā iekļautā Francijas kulinārā mantojuma izcilību, dažādību un mūsdienīgumu.
Arī “Pavāru klubs” sadarbībā ar Francijas institūtu Latvijā un restorānu “Elements” šogad ielūdz pavārus, gardēžus, žurnālistus, kulinārijas blogu autorus, kā arī vienkārši Francijas garšu cienītājus uz semināru 22.martā šefpavāra Serža Ferija (Serge Fery) vadībā.
KAD: 22.martā plkst.15:00
KUR: restorānā “Elements” (viesnīcā “Tallink Hotel Rīga”, Elizabetes ielā 24)
KAS: seminārs šefpavāra Serža Ferija vadībā (Francija)
Semināra programmā:
– trīs ēdienu maltītes gatavošana,
– interaktīva komunikācija ar šefpavāru,
– vakariņas un glāze vīna
Semināra cena: € 30.00;
“Pa

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 26. aprīlis 18:46
Vārda dienas svin Alīna, Sandris, Rūsiņš

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb