JaunumiCiniķa skatījums uz ēdamo un dzeramo

Ciniķa skatījums uz ēdamo un dzeramo

Lai smeltos iedvesmu orģināliem Jaungada tostiem un sarunu tematiem, piedāvājam dažas atziņas par mums tik tuvo tēmu no O. Dilona-Madona grāmatas “Ciniķa dzīvesziņa”. Gards kumosiņš!

* Restorāns – vienīgā vieta, kur cilvēki priecājas par iespēju pārsātināties. (Hels Roučs)
* Brendijs — sirds līdzeklis, kas sastāv no vienas daļas pērkona un zibens, vienas daļas nožēlas, divām daļām asiņainas slepkavības, vienas daļas nāves, elles un kapa – un četrām daļām dzidrināta Sātana. ( Ambrozs Bīrss)
* Brokastu pārslas — ēdiens, kas vienmēr izskatās, kā paliekas no augstākās sabiedrības galda. (Frenks Muārs)
* Desas — maizes drupačas kaujas ietērpā. (Tomijs Hendlijs)
* Karbonāde – ādas gabals, kas izveicīgi piestiprināts pie kaula un tad izsniegts apmeklētājiem restorānos. (Ambrozs Bīrss)
* Kokteiļi — dzērieni, kuri ir tikpat negaršīgi kā dezinfekcijas līdzekļi, taču bez jebkādas lietderības. ( Šeins Leslijs)
* Ķokteiļu viesības — veids, kā izpildīt saistības pret cilvēkiem, kurus jūs negribētu uzaicināt vakariņās. (Noels Kauards)
* Ēdienreize — vienīgais dienas brīdis, kad bērni nelokāmi atsakās ēst. (Frena Lebovica)
* Olu krēms — pretīga viela, ko radījusi vistas, govs un pavāra ļaunprātīga sazvērestība. (Ambrozs Bīrss)
* Rabarbers — vēdergraižu dārzenis. (Ambrozs Bīrss)
* Restorāns — mutes bordeļi. (Frederiks Rafaels)
* Siers — piena lēciens pretī nemirstībai. (Kliftons Fedimens)
* Standartvirtuve — šaura eja starp gāzes plīti un konservētu tomātu skārdeni. (Bobs Bērnss)
* Šampanietis — dzēriens, kas garšo pēc ābola, kurš mizots ar tērauda nazi. (Oldess Hakslijs)
* Šokolāde – tas, kas saskaņā ar pētījumiem garšo četrpadsmit no katriem desmit cilvēkiem. (Sandra Bointona)
* Ūdens – tas, kur kniebjas zivis. ( V. S. Fīldss)

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 3. maijs 11:17
Vārda dienas svin Gints, Uvis

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb