JaunumiKonditorejas seminārs 18.02.

Konditorejas seminārs 18.02.

Biedrība “Pavāru klubs” sadarbībā ar ASV vēstniecību Latvijā 18. Februārī  (no plkst. 12:00 līdz plkst. 16:00) “Gemosa” mācību virtuvē aicina visus interesentus uz neparastu un izglītojošu semināru ASV konditora Maikla Laiskonis (Michael Laiskonis) vadībā. Piesakies laicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots!

Seminārs noritēs kā interaktīva saruna ar konditoru, kuras laikā notiks arī degustācijas porciju gatavošana. Tikšanās laikā M.Laiskonis fokusēsies uz atsevišķu moderno profesionālo tehniku demonstrēšanu., kā arī piedāvās izmēģināt savu interpretāciju par desertiem, kas gatavoti balstoties uz Latvijas produktiem un tradīcijām.

Maikla Laiskonis desertu interpretācijas:

Milk Chocolate-Star Anise Cremeux
Mandarin Pearls

Lemon Parfait
Herb Sablée, Pistachio Micro Sponge, Apricot Sphere

“Rupjmaizes kārtojums”
Rye Bread Cream, Cranberry Fluid Gel


Crunch Choux Puff
Hazelnut Praline Mousseline


“Petit Fours”
Black Balsam Caramel and Peanut Butter Cup

Par konditoru:

Kā vadošais konditorejas šefs Ņujorkas restorānā Le Bernardin, Maikls Laiskonis ir iekarojis atpazīstamību ar saviem brīnišķīgajiem desertiem, kuros māksla balancē ar zinātni. Laiskonis, vizuālās mākslas maģistrs, kulinārijas industrijas garšu sajuta, kad sāka strādāt drauga beķerejā. Fascinēts ar maizes radīšanas tehnoloģijām, Maikls sāka aizrautīgi apgūt visu, kas saistīts ar maizes un konditorejas izstrādājumu gatavošanu.

Drīz vien M.Laiskonis pamanīja, ka vizuālās mākslas tehnika un tradīcijas ļoti labi ir pielāgājamas un kombinējamas arī konditorejas izstrādājumu radīšanā. Strādājis vairākos ievērojamos restorānos, Maikls ir divreiz iekļauts Amerikas 10 labāko konditoru vidū, kā arī saņēmis citas atzinības.

Semināra cena:

Eur 20.00 “Pavāru kluba” biedriem; Eur 25.00 visiem citiem interesentiem

Priekšapmaksa veicama ar pārskaitījumu līdz 15.02.

Lai pieteiktos semināram:

Sūti savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, e-pasta adresi, darba vietu un personas kodu uz e-pasta adresi: lv@chef.lv ar norādi “Konditorejas semināram”

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 2. maijs 16:44
Vārda dienas svin Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb