JaunumiKonkursu atlases rezultāti

Konkursu atlases rezultāti

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību, starptautiskajā pārtikas izstādē “Riga Food 2013” 6. septembrī notiks konkurss ”Latvijas 2013. gada pavārs” un ceļojošās balvas „Reaton Zelta pavārnīca” izcīņa.

Līdz 8.augustam jaunajiem censoņiem bija jāiesniedz mājas darbs – recepte aukstajai uzkodai, kas gatavota no tomātiem, gailenēm un rupjmaizes, recepte pamatēdienam, kas gatavots no liellopa filejas, liellopu aknām, burkāniem un griķiem, kā arī recepte desertam, kuras pagatavošanā ir jāizmanto cigoriņu ekstrakts, olas un bumbieri. Uzdevums tika sastādīts saskaņā ar „Mūsdienu Latvijas virtuves manifestu”. Izvērtējot rezultātus, fināla sacensībām tika izvirzīti astoņi dalībnieki:

Novickis Vjačeslavs / Restorāns "Riverside House"/

Pasesnikovs Aleksandrs / Restorāns "Spicy Affair"/

Šablonskis Jānis / SIA "Tērbatas steiki"/

Širmane Aiva / A/S "Skrundas muiža"/

Uglanica Romans / Tallink Hotel Riga, restorāns "Elements"/

Valdmanis Renārs / SIA «K8», restorāns "Ribs&Rock"/

Visockis Kārlis / Restorāns "Melnie mūki"/

Zvidriņš Dinārs / SIA «Ademona», restorāns "Kaļķu vārti"/

Turpretī 5. septembrī starptautiskajā pārtikas izstādē pulcēsies jaunie pavāri no visas Latvijas, lai, liekot lietā savu talantu, zināšanas un prasmes, cīnītos par titulu “Latvijas pavārzellis 2013”.

Arī viņiem, lai iekļūtu atlesē, bija jāiesniedz mājas darbs – recepte gan aukstajai uzkodai, gan pamatēdienam, ko godam izdarīja astoņi finālam izvirzītie pavārzeļļi:

Flaumanis Rihards / SIA«ANARDI» "Onegin Restaurant"/

Kauliņš Aivis / SIA "Elpa 2"/

Latišenoks Juris / SIA "Grēcinieku kid", restorāns "Ribs&Rock"/

Linkevičs Arturs / Restorans "Vincents"/

Reško Aleksejs / Restorans „Degustare”/

Saušs Haralds / SIA «Ademona», restorāns "Kaļķu vārti"/

Šutko Aleksejs / SIA "TLG Hotel Latvija"/

Voronova Dace / A/S "Skrundas muiža"/

Lai noskaidrotu, kurš Latvijas konditors gatavo meistarīgākās kumoskūciņas, 4.septembrī astoņi finālisti mērosies spēkiem, lai kļūtu par titula „Latvijas 2013. gada konditors„ īpašnieku. Ar četru veidu gardām kumoskūciņām žūriju mēģinās pārsteigt šādi dalībnieki:

Bērziņa Marika / SIA „Ogres Prestižs”/

Bļinova Nataļja / "Maxima"/

Catlakša Ingrida / SIA”Smilšu Pulkstenis”/

Daugins Ramuns / AS „Lido”/

Jermaļonoka Svetlana / pašnodarbinātā/

Kolodeznaja Venera / "SIA Jagannath"/

Rozenfelde Laura / "Bibliotēka N01"/

Salakitska Anna / LTD "Reaton"/

Kā zināms, starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu un veikalu aprīkojuma un servisa izstāde “Riga Food 2013” notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Izstādi “Riga Food 2013” papildina Gastronomijas festivāls, plaša pasākumu, paraugdemonstrējumu un konkursu programma. Vairāk par izstādi: www.rigafood.lv

Papildu informācija:

Ilze Stebera, BT 1 Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

Tālr.: 67065007; e-pasts: ilze.stebera@bt1.lv

Svetlana Riškova,
„Pavāru klubs” valdes priekšsēdētāja

Tālr.: 29238453; e-pasts: svetlana.riskova@tallinkhotels.lv

Rita Stramkale, „Pavāru klubs” biroja administratore

Tālr.: 26429989; e-pasts: lv@chef.lv

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 2. maijs 23:10
Vārda dienas svin Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb