JaunumiKulinārijas meistarklase ar Tommiju Ronti
Norvēģijas Kulinārijas institūta šefpavārs un viens no mūsdienu Norvēģijas virtuves lietpratējiem, vairāku pavāru konkursu dalībnieks un laureāts Tommijs Ronti (Tommy Raanti) vadīs unikālu meistarklasi, kuras pamatideja atbilst Tommija teiktajam: «Burkānam jāgaršo pēc burkāna» ("A carrot should taste like a carrot")
KAD: 5. jūnijā pulksten 17:00
KUR: 3 pavāru restorānā «Tam labam būs augt»
Torņa ielā 4, Jēkaba kazarmās II B
PIETEIKŠANĀS: zvanot pa tālruni 20370537
CENA — EUR 25,00
Pavāru kluba biedriem — EUR 20,00
Vietu skaits ierobežots!
Ēdienkarte
Bietes un siers
Mazsālītas bietes, «Snøfrisk» kazassiera krēms,
karamelizēti valrieksti, rudzu maize un sarkanie rabarberi
~~~
Omārs
Grilēts omārs ar rīvētiem koraļļiem, gurķi,
fenheli un dillēm, holandiešu mērce
~~~
«Vasaras menca»
Plūkāta menca, vārīti minikartupeļi ar riekstbrūno sviestu,
foreļu ikri, marinēti dārzeņi (burkāni, ķirbji) un skābenes
~~~
Nitro + upenes = realitāte
Saldējums, granīta, salds drupinājums, kompots un kārvele