JaunumiSeminārs ”Francijas Garšas”

Seminārs ”Francijas Garšas”
Ik gadu tūkstošiem šefpavāru 5 kontinentos apvienos savus spēkus, lai pavasarim sākoties piedāvātu maltīti à la française, atzīmējot UNESCO nemateriālā mantojuma sarakstā iekļautā Francijas kulinārā mantojuma izcilību, dažādību un mūsdienīgumu.

Arī "Pavāru klubs" sadarbībā ar Francijas institūtu Latvijā un restorānu "Elements" šogad ielūdz pavārus, gardēžus, žurnālistus, kulinārijas blogu autorus, kā arī vienkārši Francijas garšu cienītājus uz semināru 22.martā šefpavāra Serža Ferija (Serge Fery) vadībā.

KAD: 22.martā plkst.15:00

KUR: restorānā "Elements" (viesnīcā "Tallink Hotel Rīga", Elizabetes ielā 24)

KAS: seminārs šefpavāra Serža Ferija vadībā (Francija)

Semināra programmā:
– trīs ēdienu maltītes gatavošana,
– interaktīva komunikācija ar šefpavāru,
– vakariņas un glāze vīna

Semināra cena: € 30.00;
"Pavāru Kluba" biedriem: € 20.00

Pieteikšanās līdz 20.martam, zvanot: +371 29705087; rakstot e-pastu: lv@chef.lv
Vietu skaits ierobežots!

Par Seržu Feriju

Francūzis S.Ferijs (pilnajā vārdā Serge Robert Raymond FERY) ir šefpavārs ar vairāk nekā 20 gadu ilgu pieredzi kulinārijas nozarē. Šo gadu laikā Seržs ir strādājis ne tikai Francijā, bet arī Angolā, Šrilankā, Seišelu salās, Singapūrā, Lielbritānijā, Igaunijās un Krievijā, kur uzturas arī šobrīd, un ir atbildīgs par šefpavāra pienākumu veikšanu plašā spektrā (2 restoranos, 2 bāros, 1 atpūtas zonā, 8 konferenču un 2 banketu zāles)  "Hotel Astoria & Angleterre" viesnīcās.

Spied te, lai apskatītu S.Ferija CV

Vairāk informācijas par projektu "Francijas Garšas":
http://int.rendezvousenfrance.com/en/gout-france-good-france

Restorānu saraksts, kuri piedalās projektā:
http://restaurateurs.goodfrance.com/en/user/register

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 29. aprīlis 11:44
Vārda dienas svin Vilnis, Raimonds, Laine

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb