JaunumiTuram īkšķus par savējiem „Baltijas kulinārijas zvaigznē”!

Turam īkšķus par savējiem „Baltijas kulinārijas zvaigznē”!

No 25. Līdz 28. Martam Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā norisinās izstāde „ExpoHoReCa” , kuras ietvaros tiek organizēts pavāru konkurss "Baltijas kulinārijas zvaigzne". Jau desmito gadu uz šo konkursu dodas arī pārstavji no Latvijas, šoreiz – piecu cilvēku sastāvā, no kuriem trīs piedalās konkursos!

 „Pavāru kluba” valdes locekļi uz Sanktpēterburgu brauc jau daudzus gadus, šajā gadā – restorāna „Elements” šefpavāre Svetlana Riškova ir konkursa žūrijas godā, turpretī „Kaļķu vārtu” šefpavārs Raimonds Zommers ir uzņēmies organizatorisko un mūsu delegācijas menedžmenta pienākumus. Konkursanti ir veseli trīs un katrs no tiem piedalās citā konkursa disciplīnā – Dinārs Zvidriņš gatavos karsto pamatēdienu no pīles krūtiņas, Romāns Uglanica prezentēs nacionālo ēdienu ar lasi un Kārlis Visockis, kurš „Baltijas kulinārijas zvaigznē” piedalās jau otro gadu, šogad ir pieņēmis izaicinājumu meistarot banketu ēdienu melnajā kastē (sastāvdaļas līdz konkursa brīdim nav zināmas).

Līdz šim labākais sasniegums Sanktpēterburgas konkursā ir gandrīz iegūtā lielā komandu uzvara, līdz kurai kopvērtējumā pietrūka vien nieka viens punkts, arī šogad mūsējo intereses Raimonds Zommers vērtē ļoti cerīgi, tomēr piebilstot, ka svarīga ir pati iespēja parādīt, kas mēs, latvieši, esam, pierādīt, ko mēs mākam, kā arī dibināt jaunas sadarbības un iepazīt citu meistarības.

Seko līdzi mūsējo gaitām Sanktpēterburgā ar Facebook.com – https://lv-lv.facebook.com/pages/Pav%C4%81ru-klubsLatvian-ChefsClub/169445979771362

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 5. maijs 16:57
Vārda dienas svin Ģirts, Ģederts

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb