Pavāru klubs
Jaunumi
Baltic taste awards (LV,Eng)
Konkursi
Der zināt
Foto
Video
Pieteikuma anketa
Vakances
Semināri
Pavāru leksika
Vērmele
– garšaugs ar spēcīgu, aromātisku garšu. Visbiežāk izmanto kā degvīna garšvielu.
Svaigākie jaunumi
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
2024. gada 22. marts 10:00
Inovatīvs sadarbības projekts – mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
2024. gada 1. marts 10:03
Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem
2023. gada 14. decembris 07:52
Ir nācis klajā pirmais MICHELIN ceļvedis Latvijā
2023. gada 21. novembris 10:53
Bocuse d’Or Latvijas komandas atbalsta vakariņas
2023. gada 6. novembris 10:57
MICHELIN ceļvedis ierodas Latvijā
2023. gada 30. septembris 13:24
Bocuse d’Or Latvijas atlasē uzvar restorāna „Ferma” šefpavārs Nils Ģēvele
2023. gada 13. septembris 23:43
Noskaidroti MONIN CUP 2023 un kūku konkursa “Paaudžu mantojums” uzvarētāji
2023. gada 13. septembris 08:34
Konkurss par dalību Bocuse d’Or Eiropas čempionātā 2024
2023. gada 7. augusts 00:17
GEMOSS Grantu konkurss 2023 – profesionāls atbalsts Latvijas pavāru un viesmīļu profesionālās izaugsmes veicināšanai
2023. gada 23. jūnijs 17:42
Mūsu draugi
Kalendārs
Ir 2024. gada 30. aprīlis 02:45
Vārda dienas svin
Lilija, Liāna
Partneri
Atrodi mūs Facebook
Par Pavāru Klubu
|
Kluba biedri
|
Kontakti
|
MediaBox.lv
/
<Republa/>
Seko mums