JaunumiSezonas pirmās pavāru sacensības – Garšu cīņas
Maija pēdējā nedēļā piedaloties Latvijas labākajiem pavāriem – šefpavāriem Kasparam Jansonam Kūkotava, Ivanam Šmigarevam Barents, Inai Poliščenko Gemoss, Reinim Černajevam White house un Sergejam Jēgeram, norisinājās šīs sezonas pirmās pavāru sacensības – Garšu cīņas. Māra Grigaļa vadītā pasākuma laikā pavāri dalījās pieredzē un atminējās jautrus atgadījumus no savas pieredzes, 25 minūšu laikā radīja piecas lieliskas maltītes. Tika pagatavota garākā sviestmaize un īpašs saldējums, izmantojot slāpekli kā arī skatītāju acu priekšā tapa Elitas Patmalnieces glezna, kas radīta tikai no pārtikas produktiem.
Garšu cīņas Valtera Krauzes vadībā notika arī Kandavas promenādē piedaloties pavāru kluba prezidentei Svetlanai Riškovai, kluba Piens
šefpavāram Kārlim Muginam, Grand Palace Hotel restorāna šefpavāram Andrejam Botikovam kā arī pavārei no Brazīlijas Vanessa Rufino un Roberto Meloni. Šīs bija pirmās no piecpadsmit plānotajiem Garšu cīņu pasākumiem šajā vasarā; nākamās Garšu cīņas notiks 4.jūnijā Dobelē un 11.jūnijā Ikšķilē.
Galeriju skatīt šeit