JaunumiItāļu ēdienu meistarklase

Itāļu ēdienu meistarklase

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums aicina uz “Neapoles picu un ēdienu meistarklasi”, kuru vadīs profesori Antonio Meo un Antonio Bueoninconti no restorānu skolas Neapolē – Istituto ISIS Luigi de Medici.

KAS: Itāļu profesoru Antonio Meo un Antonio Buoninconti (no restorānu skolas Neapolē: Istituto ISIS Luigi de Medici) – Neapoles picu un ēdienu meistarklase.
KUR: Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā, Nīcgales ielā 26
KAD: 6. maijā no plkst. 11.00 – 16.00 un 7. maijā no plkst 10.00 – 16.30 PIETEIKŠANĀS līdz 05.05.2015, dalības maksa 15.00 €

Meistarklasē paredzētais:
Picu – Margherita, Marinara, Ortolana, Capricciosa un Quattro formaggi – gatavošana.

Antipasto (uzkodas) – marinētu jūras zivju izlase.

Pirmais ēdiens – svaiga pasta (scialatiello) ar jūras zivi un ķiršu tomātiņiem. Rīsu sartū neapoliešu gaumē.

Otrais ēdiens – jūras karūsa ar kraukšķīgiem dārzeņiem.

Saldais – torte Caprese.

Lai pieteiktos meistarklasei, sūtiet e-pastu ar vārdu, uzvārdu un pārstāvēto organizāciju uz info.n26@rtrit.lv
Informācija zvanot uz mob.tālr. 20651500

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 19. maijs 03:41
Vārda dienas svin Lita, Sibilla, Teika

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb