JaunumiSaskarsmes Garša 2017

Saskarsmes Garša 2017

10. maijā Rīgā, Spīķeru koncertzālē, notiks bāru, restorānu un kafejnīcu vadības konference “Saskarsmes Garša”, kurā piedalīsies HoReCa un BaReCa sfēras profesionāļi, kā arī vietējie radošo nozaru pārstāvji. Šogad ar idejām un stāstiem dalīsies arī pasaules līmeņa bāru un restorānu eksperti – neskaitāmu HoReCa konceptu autors no Londonas Aidens Kīns (Aidan Keane) un komandu koučs, bijušais zīmola “Tanqueray” vēstnesis pasaulē Anguss Vinčesters (Angus Winchester).
Pašmāju runātāju vidū ir septītais labākais pasaules vīnzinis – Raimonds Tomsons ar stāstu “Vīnzinis – dzīvesveids vai darbs?”, komēdijas meistars Jānis Skutelis, kurš atklās kā nodefinēt savu vietu zem saules, pirmā integrālā koučinga trenere Žanete Drone skaidros, kāpēc pārmaiņās nepietiek ar gribasspēku, fotogrāfe Kristīne Dzalbe ar padomiem, kā veidot zīmola vizuālo stāstniecību un citi. Ar nozares profesionāļu stāstiem dalīsies Elmārs Tannis, Ingemārs Dzenis, Raivis Vaitekūns un citi. Ar pilno konferences runātāju sarakstu var iepazīties mājaslapā saskarsmesgarsa.lv

Konference “Saskarsmes Garša” notiek otro reizi un šogad pasākuma vadmotīvu raksturo divas galvenās diskusiju tēmas – “Koncepts un tā nepieciešamība” un “Izglītība un kolektīva motivēšana”. Notikumu klāsts papildināts ar meistarklasēm konferences dienā un ekskluzīvu viesmīlības kouča Angusa Vinčestera meistarklasi 11. maijā, dienu pēc.

Šī un līdzīgu pasākumu nepieciešamību Latvijā skaidro konferences “Saskarsmes Garša” idejas autors Arvis Zēmanis:
“Mūsu misija ir pierādīt, ka bāru, restorānu un kafejnīcu sfēra ir nozare, kas pieprasa augstu kvalitāti un izkoptas amata prasmes. Mēs radījām “Saskarsmes Garšu”, lai pašmāju bāriem, restorāniem un kafejnīcām ļautu vieglāk sekot līdzi nozares tendencēm. Lai drīzumā pašmāju meistari izgrieztu pogas Eiropas HoReCa un BaReCa konkurentiem.”

Vairāk par “Saskarsmes Garša” stāstniekiem un reģistrēšanos konferencei: www.saskarsmesgarsa.lv

Lieldraugs:
Lielvārdes Alus, Reaton
Atbalstītāji: Hotel Bergs, Gemoss, Spīķeru koncertzāle, Piens, Manilla
Informatīvie atbalstītāji: Pie Galda, IR, Pavāru klubs, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija
 

Informāciju sagatavoja:
Māra Pole,
konferences “Saskarsmes Garša” komunikācijas vadītāja.
Tālrunis: +371 26394787
mara@zefood.lv

 

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 24. novembris 15:05
Vārda dienas svin Velta, Velda

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb