JaunumiSlavenajā ”Chicago Gourmet” pārstāvēta arī Latvija!
Īpaši daudzsološs šogad paredzams pasākums "Grand Cru Tasting", kas ir VIP klases pasākums, un apmeklētājiem piedāvā iepazīties ar izsmalcinātiem vīniem no visas pasaules. Katrs "Grand Cru" pasākums ir vērtīga iespēja baudīt augstākā ranga vīnus un mācīties no sommeljē elites meistariem. Atšķirībā no citiem gadiem, šoreiz "Grand Cru Tasting" paplašina savas robežas, ēdienu gatavošanā piesaistot deviņus slavenus šefpavārus no visas pasaules, pie tam pieci no tiem ir augstu novērtēti ar Michelin zvaigznēm. Katrs viesšefpavārs tiks salikts pārī ar kādu Michelin zvaigžņu Čikāgas šefpavāru, lai, strādājot plecu pie pleca un papildinot vienam otru, tie radītu vēl nebijušas garšu kombinācijas.
S. Riškova, restorāna "Elements" šefpavāre uz Ameriku dosies kopā ar savu kolēģi – pavāru Romanu Uglanicu, titula "Latvijas 2013.gada labākais pavārs" titula ieguvēju. "Grand Cru" pasākumā Latvijas pārstāve strādās pārī ar šefpavāri Keriju Nahabedianu (Carrie Nahabedian). Citas valstis, kuru šefpavāri rādīs savu kulinārijas mākslu "Grand Cru" festivālā ir: Spānija, Japāna, Beļģija, Zviedrija, Francija, Meksika, Kanāda un Norvēģija. Svetlana, tāpat kā pārējie viesšefpavāri pārstāv organizāciju "Delice Network", kas apvieno 19 pilsētu šefpavārus četros kontinentos, un kuru misija ir veicināt izcilas gatavošanas novērtēšanu.