JaunumiAprīļa beigās Rīgā notiks Pavasara Rīgas restorānu nedēļa
No 22. līdz 28.aprīlim Rīgā notiks Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Dalību projektā jau pieteikuši 52 Rīgas restorāni.
Šajā pavasarī uzsvars tiks likts uz pavasara garšu paleti – restorāni gatavos ēdienu, sekojot šā gada krāsu tendencēm. Uzkodā, pamatēdienā un desertā dominēs sezonas aktuālākās krāsas – sārtā ekspresija, karaliskais korallis, vēsais baziliks, cukīni akvarelis, saulainais citrons un divdomīgā aprikoze.
Iepazīties ar restorānu sagatavotajām ēdienkartēm sākot ar aprīļa vidu varēs portālā www.Liveriga.com.
Īpašā piedāvājuma cenas visos restorānos visas nedēļas garumā ir tikai divas – 15 un 20 eiro.
Kategorijā trīs ēdieni par 15 eiro piedalās sekojoši restorāni un kafejnīcas: Amber, Annas dārzs, Astor, Avalon, B-Bārs restorāns, Bon Vivant, Boulevard 33, C.U.T., Čarlstons, Čemodāns, Duvel’s Pub, Easy Wine, Elements, Eleven, Fifty Six°N Twenty Four°E Restorāns, Garage, Hercogs Ķīpsala, Hercogs Mežaparks, KID*,Koya, Le Sommet, Lindenhoff, Mielotava, Moltto Grill&Wine, MUUSU Terase, Niklāvs, Osta, OZO golfa kluba restorāns, Panorāma, Piramīda, Rīgas Pērle, Steiku Haoss, Tinto un Zilā govs.
Savukārt kategorijā par 20 eiro trīs kārtu maltīti piedāvās restorāni 3 Pavāru restorāns Tam labam būs augt!, Aprika, Bibliotēka No.1 Restorāns, Dome, Entresol, Equus, Ferma, Forest, International Riga, Kaļķu vārti, Kolonāde. Mūsu stāsti.., Koya, Locale, Mio, MUUSU, Restorāns 3, St. Petrus, Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā, Vīna studijas restorāns.
Pavasara Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums ir pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā.
Pavasara Rīgas restorānu nedēļu organizē Rīgas Tūrisma Attīstības birojs (RTAB).
Tās mērķis ir stimulēt vietējās virtuves attīstību, sekojot pasaules tendencēm, vienlaikus nezaudējot šim reģionam raksturīgos produktus un vēsturiskās pagatavošanas metodes. Iniciatīva rīdziniekiem un pilsētas viesiem atklāj jaunus,augstvērtīgus restorānus, kuros piedzīvot Rīgas, Latvijas un visas Baltijas garšu.