JaunumiCiniķa skatījums uz ēdamo un dzeramo
Lai smeltos iedvesmu orģināliem Jaungada tostiem un sarunu tematiem, piedāvājam dažas atziņas par mums tik tuvo tēmu no O. Dilona-Madona grāmatas “Ciniķa dzīvesziņa”. Gards kumosiņš!
* Restorāns – vienīgā vieta, kur cilvēki priecājas par iespēju pārsātināties. (Hels Roučs)
* Brendijs — sirds līdzeklis, kas sastāv no vienas daļas pērkona un zibens, vienas daļas nožēlas, divām daļām asiņainas slepkavības, vienas daļas nāves, elles un kapa – un četrām daļām dzidrināta Sātana. ( Ambrozs Bīrss)
* Brokastu pārslas — ēdiens, kas vienmēr izskatās, kā paliekas no augstākās sabiedrības galda. (Frenks Muārs)
* Desas — maizes drupačas kaujas ietērpā. (Tomijs Hendlijs)
* Karbonāde – ādas gabals, kas izveicīgi piestiprināts pie kaula un tad izsniegts apmeklētājiem restorānos. (Ambrozs Bīrss)
* Kokteiļi — dzērieni, kuri ir tikpat negaršīgi kā dezinfekcijas līdzekļi, taču bez jebkādas lietderības. ( Šeins Leslijs)
* Ķokteiļu viesības — veids, kā izpildīt saistības pret cilvēkiem, kurus jūs negribētu uzaicināt vakariņās. (Noels Kauards)
* Ēdienreize — vienīgais dienas brīdis, kad bērni nelokāmi atsakās ēst. (Frena Lebovica)
* Olu krēms — pretīga viela, ko radījusi vistas, govs un pavāra ļaunprātīga sazvērestība. (Ambrozs Bīrss)
* Rabarbers — vēdergraižu dārzenis. (Ambrozs Bīrss)
* Restorāns — mutes bordeļi. (Frederiks Rafaels)
* Siers — piena lēciens pretī nemirstībai. (Kliftons Fedimens)
* Standartvirtuve — šaura eja starp gāzes plīti un konservētu tomātu skārdeni. (Bobs Bērnss)
* Šampanietis — dzēriens, kas garšo pēc ābola, kurš mizots ar tērauda nazi. (Oldess Hakslijs)
* Šokolāde – tas, kas saskaņā ar pētījumiem garšo četrpadsmit no katriem desmit cilvēkiem. (Sandra Bointona)
* Ūdens – tas, kur kniebjas zivis. ( V. S. Fīldss)