JaunumiGardā ISI meistarklase šefpavāriem
Šā gada 22.maijā, Gemoss semināru zālē bija sapulcējušies šefpavāri no Latvijas iecienītākajiem restorāniem, tādi kā Ēriks Dreibants (3 pavāru restorāns, 3 zivis), Māris Jansons (Bibliotēka nr.1), Raimonds Zommers (Kaļķu Vārti), Valters Zivtiņš (Valtera restorāns), Gints Aizpurietis (Arēna Rīga), Māris Astičs (Le Dome hotel), Artūrs Freibergs, kā arī pavāri no restorāniem Pinot, Fabrikas restorāns, Miit Cafe, u.c. Pulcēšanās mērķis bija iepazīties un gūt jaunas zināšanas darbam ar ISI sifoniem, šefpavāra Christoph Moser (Vācija) vadībā.
Šefpavārs Christoph Moser ir ISI kulinārais vēstnieks pasaulē un tikai pēc ilgām un garām pārrunām Gemoss izdevās viņu pārliecināt atbraukt pie mums. Šobrīd Christoph Moser ir atbildīgs par ISI kulināriju, idejām, jaunām receptēm un darbam ar lielajiem klientiem, kā arī viņam pieder kulinārijas skola Vācijā!
Christoph Moser
Gemoss ISI meistarklasē šefpavāriem tika pagatavoti ēdieni, izmantojot ISI sifonus, tā bija neatkārtojama un lieliska pieredze visiem, pat ļoti pieredzējušajiem pavāriem un šefpavāriem.
ISI meistarklasē pagatavotie ēdieni:
Welcome kokteilis
Bellini Espuma ar Prosecco
Aukstā uzkoda
Pankūkas ar kūpinātu lasi un skābo krējumu
Zupa
Mango-kokosriekstu putu zupa ar čili un garnelēm
Pamatēdiens
Liellopa gaļa portvīna mērcē pasniegta ar kartupeļu putām
Deserts
Siltā šokolādes Espuma
Paldies visiem, kas ieradās un bija kopā šajā lieliskajā ISI meistarklasē šefpavāriem!
Informācijas avots: www.bartending.lv