JaunumiItāļu ēdienu meistarklase
Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums aicina uz “Neapoles picu un ēdienu meistarklasi”, kuru vadīs profesori Antonio Meo un Antonio Bueoninconti no restorānu skolas Neapolē – Istituto ISIS Luigi de Medici.
KAS: Itāļu profesoru Antonio Meo un Antonio Buoninconti (no restorānu skolas Neapolē: Istituto ISIS Luigi de Medici) – Neapoles picu un ēdienu meistarklase.
KUR: Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā, Nīcgales ielā 26
KAD: 6. maijā no plkst. 11.00 – 16.00 un 7. maijā no plkst 10.00 – 16.30 PIETEIKŠANĀS līdz 05.05.2015, dalības maksa 15.00 €
Meistarklasē paredzētais:
Picu – Margherita, Marinara, Ortolana, Capricciosa un Quattro formaggi – gatavošana.
Antipasto (uzkodas) – marinētu jūras zivju izlase.
Pirmais ēdiens – svaiga pasta (scialatiello) ar jūras zivi un ķiršu tomātiņiem. Rīsu sartū neapoliešu gaumē.
Otrais ēdiens – jūras karūsa ar kraukšķīgiem dārzeņiem.
Saldais – torte Caprese.
Lai pieteiktos meistarklasei, sūtiet e-pastu ar vārdu, uzvārdu un pārstāvēto organizāciju uz info.n26@rtrit.lv
Informācija zvanot uz mob.tālr. 20651500