Jaunumi”Riman” semināri pavāriem
Jaunums! Profesionālā vidusskola " Riman" piedāvā profesionālās pilnveides semināru kursu.
Pēc kursa beigšanas tiek izsniegts valsts atzīts dokuments: Apliecība par profesionālās pilnveides izglītību.
Kursa saturs:
1. Savvaļas zivis, jūras veltes, ēdamie gliemeži.
Semināra vadītājs: Jevgenijs Ponomarjovs – restorāna „Gastronome”, šefpavārs, kulinārijas meistarklašu „Food anatomy” vadītājs, „Pavāru kluba” valdes loceklis.
2. Medījumi.
Semināra vadītājs: Artūrs Freibergs – bāra /restorāna "YOLO" šefpavārs, „Pavāru kluba” valdes loceklis.
3. Pasaules klasiskie deserti.
Semināra vadītājs: Artūrs Freibergs – bāra /restorāna "YOLO" šefpavārs, „Pavāru kluba” valdes loceklis.
4. Molekulārā virtuve.
Semināra vadītājs: Raimonds Zommers – restorāna „ Kaļķu vārti” šefpavārs, „Pavāru kluba” valdes loceklis.
5. Subprodukti.
Semināra vadītājs: Raimonds Zommers – restorāna „ Kaļķu vārti” šefpavārs, „ Pavāru kluba” valdes loceklis.
6. Saldie ēdieni. Restorāna deserti.
Semināra vadītājs: Jānis Večens – Mc2 šefkonditors.
7. „Food design”- ēdienu noformēšana, dekorēšanas veidi, pasniegšana
Semināra vadītājs: Jevgenijs Ponomarjovs – restorāna „Gastronome”, šefpavārs, kulinārijas meistarklašu „Food anatomy” vadītājs, „Pavāru kluba” valdes loceklis.
8. Higiēnas un sanitārijas aktualitātes pavāru darbā.
Semināra vadītājs: Veselības inspekcijas pārstāvis.
Plānotais laiks: pēc vienošanās ar kursantiem un semināra vadītāju.
Dalības maksa: no 30.00 līdz 50.00 eiro
(cena atkarīga no dalībnieku skaita un semināra tēmas).
Reģistrācija uz semināriem zvanot – 67391447, 26132995
vai rakstot pa e-pastu: riman@inbox.lv