JaunumiSaskarsmes Garša 2017
Konference “Saskarsmes Garša” notiek otro reizi un šogad pasākuma vadmotīvu raksturo divas galvenās diskusiju tēmas – “Koncepts un tā nepieciešamība” un “Izglītība un kolektīva motivēšana”. Notikumu klāsts papildināts ar meistarklasēm konferences dienā un ekskluzīvu viesmīlības kouča Angusa Vinčestera meistarklasi 11. maijā, dienu pēc.
Šī un līdzīgu pasākumu nepieciešamību Latvijā skaidro konferences “Saskarsmes Garša” idejas autors Arvis Zēmanis:
“Mūsu misija ir pierādīt, ka bāru, restorānu un kafejnīcu sfēra ir nozare, kas pieprasa augstu kvalitāti un izkoptas amata prasmes. Mēs radījām “Saskarsmes Garšu”, lai pašmāju bāriem, restorāniem un kafejnīcām ļautu vieglāk sekot līdzi nozares tendencēm. Lai drīzumā pašmāju meistari izgrieztu pogas Eiropas HoReCa un BaReCa konkurentiem.”
Vairāk par “Saskarsmes Garša” stāstniekiem un reģistrēšanos konferencei: www.saskarsmesgarsa.lv
Lieldraugs: Lielvārdes Alus, Reaton
Atbalstītāji: Hotel Bergs, Gemoss, Spīķeru koncertzāle, Piens, Manilla
Informatīvie atbalstītāji: Pie Galda, IR, Pavāru klubs, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija
Māra Pole,
konferences “Saskarsmes Garša” komunikācijas vadītāja.
Tālrunis: +371 26394787
mara@zefood.lv