JaunumiSpāņu nogatavinātās liellopgaļas meistarklase
"Pavāru klubs" sadarbībā ar "ORANGE Cash & Carry" un Spānijas kompāniju Vacum Carnes De Lujo aicina un meistarklasi, kas veltīta spāņu nogatavinātajai (dry-aged) liellopgaļai.
KAS: meistarklase "SPĀŅU NOGATAVINĀTĀ LIELLOPGAĻA" (meistarklasē tiks izmantotas trīs 8 ribu muguras – nogatavinātas 12, 21 un 45 dienas)
KUR: DEMO virtuve, Ulmaņa gatve 140, 3.st.
KAD: 7.decembrī
CIKOS: no plkst.11:00 līdz plkst.14:00
CENA: 25.00€/pers. "Pavāru kluba" biedriem: 20.00€/pers.
ŠEFPAVĀRS: Kristiāns Mulē Snoudons (Christian Mulet Snowdon, Spānija)
DEMO virtuves šefpavārs: Salvis Putāns (Latvija)
MEISTARKLASI VADA: kompānijas VACUM CARNES DE LUJO pārstāvji – Hosē Rosels un Alvaro Kamačo (Jose Rosell un Alvaro Camacho, Spānija)
PIETEIKŠANĀS līdz 5.decembrim, rakstot e-pastu lv@chef.lv vai zvanot +371 26429989
PROGRAMMĀ:
- izskaidrots liellopu nogatavināšanas process un atšķirība starp svaigo un nogatavināto gaļu;
- parādīts pilns apstrādes un sadales process – atkaulošana, kādos griezumos iedalās 12 ribu mugura – antrekots, striploin, rib-eye utt.;
- dažādas gaļas pagatavošanas tehnikas, tostarp, Josper grilā;
- tiks gatavota liellopa fileja ar kaulu, sāna steiks (flank steak) un Spanish rack (līdzīgs tomahawk steak)
- gaļas degustācija (tiks pagatavotas arī dažādas mērces, ko veiksmīgi kombinēt kopā ar liellopu);
- gaļas baudīšana tiks papildināta ar spāņu vīnu "F de Fuentespina" no Ribera del Duero apgabala.
Informācija par sadarbības partneri: http://vacum.es/
Vairāk par šefpavāru uzzini spiežot šeit – Christian Mulet Snowdon