JaunumiUZMANĪBU, IZMAIŅAS! Seminārs ”Kā uzvarēt pavāru konkursā?”
KAD: IZMAIŅAS!!! Seminārs notiks otrdien, 31. maijā!!!
CIKOS: 11:00 – 16:00
KUR: Restorānu Servisa skolas jaunajās telpās, Valkas ielā 1A
CENA: pavārskolu audzēkņiem un skolotājiem, iepriekš reģistrējoties: BEZ MAKSAS.
"Pavāru kluba" biedriem: €10.00; Citiem interesentiem: € 15.00. Vietu skaits ierobežots!
SEMINĀRU VADA: Gerts Klecke/Zviedrija/
Pieteikšanās: rakstot uz epastu lv@chef.lv, vai zvanot +371 26429989 (Rita)
Gerts Klecke (Gert Klötzke) ir dzimis 1944. gadā un savas pavāra gaitas sācis 1973. gadā. Pavārmākslu apguvis Zviedrijā un Londonā, un šajā jomā turpina aktīvi darboties. Viņš ir piedalījies ļoti daudzos konkursos gan kā dalībnieks, gan kā žūrijas loceklis, ir apbalvots ar vairākām godalgām un medaļām. 1986.gadā viņš izcīnīja Zviedrijas Gada šefpavāra titulu.
Šobrīd Gerts Klecke strādā par gastronomijas pasniedzēju Ūmeo Universitātē, viņam pieder uzņēmums “Klötzke Gastronomi AB”, kā komitejas loceklis viņš darbojas organizācijās, kas pasniedz balvu “Gada šefpavārs” un Nobela balvas labākajiem banketiem.
Gerts Klecke ir arī prestižās Pasaules Šefpavāru apvienību asociācijas (WACS) Kulinārijas konkursu komisijas priekšsēdētājs, ir neskaitāmu publikāciju un divu pavārgrāmatu autors. Kopš 2001. gada Gerts Klecke regulāri viesojas televīzijas kanāla “Channel 4” rīta programmās.
Vairāk par pašu meistaru un viņa aroda noslēpumiem varēsiet uzzināt seminārā. Uz tikšanos!